Onja

Onja - Špela Kaplja | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Špela Kaplja
DIMENZIJA
3,19 MB
IME DATOTEKE
Onja.pdf
ISBN
8562146711566

OPIS

OnjaZelo navihana.Še bolj pogumna.Pa čokolado ima rada.In na glas se smeji.Obožuje gozd.In konje.Onjin svet, še včeraj tako pisan in živ, doma postane siv in temen. Prepiri staršev so vsak dan glasnejši. Zato se s kužkom Brinom, malim nahrbtnikom in srečo na svoji strani odpravi ... v svet! Nastopa z akrobati, bosa teka po puščavskem pesku, živi v barberski vasici ...Na koncu se vrne domov, kjer je svet še vedno isti - le njen pogled nanj je drugačen. 

e-pošta: [email protected] . Predstavitev Najpogostejša vprašanja o študiju psihologije Kaj je psihologija Zgodovina Oddelka Katedre in službe Zaposleni Klub alumnov Študenti s posebnimi potrebami.

V reviji so objavljeni raziskovalni in strokovni članki ter klinični primeri iz prakse. SVIT ONJA Telefon. 01 540 83 03.

POVEZANE KNJIGE