Grimmove pravljice v stripu

Grimmove pravljice v stripu - Rotraut Susanne Berner | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rotraut Susanne Berner
DIMENZIJA
12,64 MB
IME DATOTEKE
Grimmove pravljice v stripu.pdf
ISBN
1936736396361

OPIS

Grimmove klasike se vam predstavljajo na povsem nov, atraktiven način, ko bo k branju pritegnil tudi starejše otroke, ki javno ne bi več priznali, da prebirajo pravljice. ... Grimmove pravljice v stripu ...

Ko Grimmove pravljice spoznamo nekoliko bolje, nas njihova psihološka moč zares ne more pustiti hladnih! . Skupna zbirka pod naslovom Grimmove pravljice je prevedena v neverjetnih 160 jezikov in zagotovo ne manjka v nobeni družinski knjižnici. Tudi dandanašnji so njune zgodbe neločljivi del ljudske kulture; prisvojil si jih je skoraj vsak medij - od opere do rock glasbe in celo mode. BERUER: Grimmove pravljice v stripu BOS: Družina Krtkovih CAF: Škrat črkovil DAHL: Žirafa Peli in jaz GRINDLEY: Bobi v mestu GRINDLEY: Bobi sam doma GRINDLEY: Bobi gre v šolo GRUN: Velikonočna zgodba HANEL: Psa že ne! HANEL: Mija z morja JENNINGS: Gizmo JENNINGS: Vrni se, Gizmo! KESIČ: Kamaroni s parabajzovo omako BASELER: Lepo vedenje; kako se obnašaš doma, v šoli, na ulici - POUČNE POLICE BENTLEY: Bleščeče stopinje ; Cirkuške sanje ; Vragolije v mesečini BERNER: Grimmove pravljice v stripu ; Karelčkove zgodbice Izbirali sva tiste Grimmove pravljice, ki v sodobnem svetu še zmeraj živijo.

POVEZANE KNJIGE