Čokolada

Čokolada - Gorazd Potočnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gorazd Potočnik
DIMENZIJA
9,16 MB
IME DATOTEKE
Čokolada.pdf
ISBN
9798196782458

OPIS

Prva kuharska knjiga priljubljenega in vrhunskega slaščičarskega mojstra, enega najboljših pri nas, Gorazda Potočnika na 208 straneh predstavlja odlične čokoladne recepe in mamljive fotografije. Knjiga za vse prave čokoholike! Gorazd Potočnik je eden najbolj ustvarjalnih slaščičarskih mojstrov pri nas, obenem upornik in perfekcionist. V svojem »laboratoriju«, kot pravi slaščičarski delavnici, se rad igra s kombinacijami tekstur in okusov, kot zaprisežen čokoholik pa zlasti rad ustvarja s čokolado, ki jo vpleta v najrazličnejše slaščice. Gorazd se je umetnosti čokolade učil pri italijanskih mojstrih in v Franciji, poklicno pa se ji je posvetil v podjetju Rustika, nato v skupini Kaval Group in slaščičarni Lolita, zdaj pa že vrsto let ustvarja v svojem Sladkozvočju. Medtem je skočil tudi pred televizijske kamere: z oddajo Gorazdova slaščičarna na POP TV in s Pregrehami brez greha na TV Slovenija. Zdaj v sodelovanju z revijo Dober tek in založbo Dedal pripravlja svojo prvo kuharsko knjigo, v kateri predstavlja svoje čokoladne mojstrovine in kako jih lahko poustvarimo doma. V njej so recepti za čokoladne slaščice iz vseh vrst čokolade in za vse okuse ter veščine – od otročje lahkih sladkosti do mojstrovin, ki so izziv za domače slaščičarske mojstre. Vse pa navdihujejo čokoladne klasike, ki jih Gorazd nadgradi po svoje. V knjigi Čokolada Gorazda spremljamo pri delu, da nam korak za korakom prikaže tudi tehnike, ki so temelj slaščičarstva: od klasičnega čokoladnega biskvita prek eklerjev do makronov … Gorazdova knjiga Čokolada je nepogrešljiva spremljevalka in druga najljubša stvar vsakega pravega ljubitelja čokolade (takoj za čokolado).

Kakav je gojen v sodelovanju z lokalnimi kmetovalci z mislijo na trajnostni razvoj. temna čokolada, temna čokolada z dodatki, bela čokolada, bela čokolada z dodatki,mlečna čokolada s stevio, veganska čokolada Čokolada - Piškoti, čokolade, prigrizki - Hrana JavaScript seems to be disabled in your browser. Čokolada (francosko Chocolat) je britansko-ameriški romantično dramski film iz leta 2000, posnet po istoimenskem romanu Joanne Harris iz leta 1999. Režiral ga je Lasse Hallström po scenariju Roberta Nelsona Jacobsa, v glavnih vlogah pa nastopajo Juliette Binoche, Judi Dench, Alfred Molina, Lena Olin, Johnny Depp, Carrie-Anne Moss, John Wood in Leslie Caron. Hudba, text: Sima MartausováCopyright (C) 2017 Simona MartausováAlbum: Smej sa duša moja (2016)Site: http://www.simamartausova.skFacebook: https://www.facebo... Čokolada je vsekakor zelo hranljiva: 100 g vsebuje kar 500 kalorij, kar zapolni četrtino celotnih dnevnih potreb odraslega človeka.

Pestra ponudba in dostava na dom. Fit čokolada? LuciFIT ponudba je tu za vse aktivne: granole, oblite s stevia čokolado, proteinske čokolade in stevia čokolada so odlični, 100% naravni in ročno izdelani posladki brez glutena. Rajska Ptica je svoja vrata odprla julija 2005. Vsaka ČOKOLADA izdelana v čokoladnici je svojevrstna umetnina, ročno izdelana in iz naravnih sestavin.

POVEZANE KNJIGE