Mars in Venera na delovnem mestu

Mars in Venera na delovnem mestu - John Gray | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Gray
DIMENZIJA
8,50 MB
IME DATOTEKE
Mars in Venera na delovnem mestu.pdf
ISBN
5920019280897

OPIS

Priročnik za boljše sodelovanje med moškimi in ženskami.Dr. John Gray je že s prvo uspešnico Moški so drugačni, ženske tudi temeljito spremenil naše zaznavanje razlik med spoloma. Tudi spoznanje, kako različno se moški in ženske lotevajo nalog na delovnem mestu, bo vsakomur pomagalo, da se bo ustrezno odzival. Če boste upoštevali, da si moški in ženske vaše obnašanje in odzive razlagajo različno, bo sodelovanje veliko lažje in bo prineslo hitrejše in boljše rezultate.Knjiga Mars in Venera na delovnem mestu je polna praktičnih nasvetov, ki pridejo prav pri vsakodnevnih stikih s sodelavci in strankami v službi. Bralce bo naučila, kako povečati storilnost, olajšati delo v skupinah in doseci cilj, hkrati pa oblikovati delovno okolje v vir osebne izpolnitve.»V okolju, v katerem skušajo ljudje čim bolj skriti čustva, je pravilno razumevanje tega, kaj čutijo, mislijo, želijo in potrebujejo sodelavci, zelo dragocena in velika prednost tako za moške kot za ženske.«Dr. JOHN GRAY

Prinesla bo priložnosti za romantiko, ljubezen in veselje. Tudi če bo konec meseca nekaj zapletov, boste srečni. To pomeni, da imamo težave z uporabo biometrije na delovnem mestu in tehnologijami prepoznavanja obrazov, ki jih policija uporablja na javnih krajih.

5. Mars vam bo podaril voljo in notranjo ... MARS I VENERA NA RADNOM MESTU - Džon Grej 1.249 din .

POVEZANE KNJIGE