Govorice

Govorice - Jean-Noël Kapferer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean-Noël Kapferer
DIMENZIJA
5,44 MB
IME DATOTEKE
Govorice.pdf
ISBN
5829224437632

OPIS

Sleng je govorica ljudi iste generacije, navadno pa jo neka starostna skupina razvije v svojih mladostniških letih in tako ima vsaka generacija svoj sleng. Za sleng je značilna nenavadnost izražanja, s katero se govorci upirajo avtoriteti in podirajo tabuje. Dobra, zanimiva tema, tako za uporabo v zasebnem zivljenju, velikokrat pa se bolj koristi pri poslu, pogajanjih.

Pozitivna govorica telesa V začetku januarja je odjeknila vest, da naša priljubljena pevka Tanja Žagar pričakuje drugega otroka.Mediji potrditve takrat nismo dobili, saj se niti Tanja niti njen partner Miki Šarac na klice nista odzvala.A govorica, da se bo malemu Karlu, ki je star že tri leta, kmalu pridružil bratec ali sestrica, držijo,. Tanja je namreč objavila fotografijo svojega nosečniškega trebuščka. Posnemanje govorice telesa je pozitiven signal.

POVEZANE KNJIGE