Car brez zaklada

Car brez zaklada - Slavko Pregl | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Slavko Pregl
DIMENZIJA
7,7 MB
IME DATOTEKE
Car brez zaklada.pdf
ISBN
5428939601116

OPIS

Iz vsebine:»Alo, zamorček, na delo! Nosi kramo ven pred hišo in lepo molči. Če boš priden, boš v celem dnevu zaslužil desetkrat manj, kot jaz z eno porcijo. Priden, Lenart, priden. Bom gledala!« je rekla in sedla v zaprašen fotelj. »No, dajmo!«»Koza blesava!« je pomislil Lenart.Ihtavo je zgrabil omarico s praznimi predali in jo odnesel ven. Prišel je nazaj in začel nositi lesene stole. Potem je zgrabil velik kovček in ga odprl. V njem so bila naložena oblačila.»Stresi ven in preglej žepe,« je rekla Maja in se muzala. »To je moj nasvet. Lahko, da boš našel zaklad.« Iz spremne besede (dr. Dragica Haramija)Ali je preprodajanje trave res tako nedolžno? In nenazadnje tudi uživanje te droge? Čemu lagati staršem ali vsaj prikrivati nekatera dejanja? Ali je res zabavno kršiti vsa pravila, ki se zdijo odraslim nujna in potrebna, njihovim odraščajočim mladostnikom pa sploh ne? Pred takimi in podobnimi dilemami se znajde Lenart, ravno je končal prvi letnik srednje šole in začenjajo se prijetne počitnice, ki jih je vesel vsak srednješolec ... 

Učiteljici 1. The bachelor'S thesis, entitled Drug-related problems in Slovenian youth novels, is based on a detailed analysis of selected Slovenian realistic youth novels with an emphasis on drug-related problems (Metka Cotič: Kriva, Marinka Fritz - Kunc: Kam grejo ptice umret, Matjaž Fritz: Do golega, Matjaž Fritz: Do golega in čisto do konca: (v ... su=droge Virtualna knjižnica COBISS+. Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah.

List of Slovenian novels; This Slovenia-related article is a stub. You can help Wikipedia by expanding it.

POVEZANE KNJIGE