Z znanjem na potovanje

Z znanjem na potovanje - Bogomil Ferfila | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bogomil Ferfila
DIMENZIJA
7,67 MB
IME DATOTEKE
Z znanjem na potovanje.pdf
ISBN
7196896878014

OPIS

V novi knjigi iz obsežne zbirke z naslovom Svet na dlani avtor analizira sodobni svet v primerjalni perspektivi preko analize posameznih držav oziroma regij sveta. V prvih sedmih knjigah omenjene zbirke je avtor zajel praktično vse celine sveta, s to in naslednjimi pa zapolnjuje številne sive lise proučevanja sodobnega sveta.V prvem, metodološkem delu, se ukvarja predvsem z razmerjem med demokracijo in avtokracijo oziroma z analizo demokratičnih in nedemokratičnih režimov sveta.V drugem delu obravnava posamezne regije sveta, Evropo in Bližnji vzhod, poleg tega pa še dve državi, Salomonske otoke in Ugando. Ta drugi del služi avtorju za ponazoritev teoretskometodoloških izvajanj v prvem delu knjige, pri čemer je najbolj podrobno prikaže zgodovinski lok razvoja dveh ključnih držav, Izraela in Nemčije.Delo v slovenski prostor prinaša vrsto novih mednarodnih spoznanj – tudi preko zelo bogatega slikovnega bloka, ki zajema 220 barvnih strani in zaokroža sporočila knjige.

Pika na i Marjan z vso svojo energijo in znanjem. Top potovanje!!!" (potnica po celostnem potovanju) Pot do novega sebe V življenju se vsi soočamo s težavami.

Razvijala se je vzporedno z rastjo Agencije Oskar in gradila našo ekipo sodelavcev na terenu. Namen šole je opremiti kandidate za vodnike potovanj z znanjem, veščinami in spretnostmi, ki dajejo potniku veliko več, kot le turistično vodenje po znamenitostih tujih dežel ... "To je moje prvo potovanje z vami, ne glede na izjave izkušenih Shappcev, da delujem na le-tem več kot domača.

POVEZANE KNJIGE