Preden se znoči

Preden se znoči - Reinaldo Arenas | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Reinaldo Arenas
Preden se znoči.pdf

Foto: H&M Vloga v Don Juanu DeMarcu je bila ena redkih, kjer je Johnny razkazoval svoj lepi videz. Vselej je najbolj svetlo, tik preden se znoči. Za vlogo Joyce Lakeland so bile, preden jo je dobila Alba, v igri Emily Blunt, Anne Hathaway in Amanda Seyfried, Lou Ford pa bi moral biti celo Tom Cruise (ko je od projekta odstopil, je to naredil tudi prvotni režiser, Andrew Dominik, češ da lahko tako kompleksen film posname samo z veliko zvezdo v glavni vlogi). Tik preden se znoči pograbi svoje tri pse in še pred temo skoči na Sveto Trojico, hrib nad Zagorjem pri Pivki.

Če res nima časa, s kolesom na hitro prevozi nekaj kilometrov. Vmes splete kak pulover ali nogavice, napiše knjigo, se uči finščine, vodi domače kulturno društvo in hodi v službo. Ko se je vrnil v Italijo, je dobil vlogo v Homborškem princu na svoji prvi avdiciji.