Plezališča brez meja

Plezališča brez meja - Luciano Frezzolini, Doriano Perhat, Janez Skok | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luciano Frezzolini, Doriano Perhat, Janez Skok
DIMENZIJA
5,64 MB
IME DATOTEKE
Plezališča brez meja.pdf
ISBN
2232384419329

OPIS

Od prve izdaje Plezališč brez meja je minilo dobrih 17 let in v tem času se je na celotnem območju treh dežel, ki ga zajema ta, že kultni plezalni vodnik, zgodilo marsikaj. Število plezališč je z 12 naraslo na 31, število smeri pa s slabih 700 na skoraj 3000 (400 samo od zadnje izdaje leta 2014).In katere so glavne novosti aktualne izdaje?Kjer je preglednost narekovala uporabo fotografij, so te zamenjale skice.Poleg ažuriranega stanja v vseh obstoječih plezališčih so novosti predvsem na italijanski in hrvaški strani:- novo plezališče v Nabrežini/Aurisina ter novi dobro opremljeni sektorji na Napoleonski cesti in v Glinščici;- v Istri sta dodani plezališči nad Čiritežem in Medvejo ter novi atraktivni sektorji v Istrskih toplicah in Brseču.Vodnik je plod sodelovanja plezalcev vseh treh dežel, informacije zanj pa so prispevali vsi glavni opremljevalci smeri. Vodnik je petjezičen, domačim jezikom, slovenščini, italijanščini in hrvaščini, sta dodana še nemški in angleški prevod.

Število plezališč je z 12 naraslo na 31, število smeri pa s slabih 700 na skoraj 3000 (400 samo od zadnje izdaje leta 2014). In katere so glavne novosti aktualne izdaje? Kjer je preglednost narekovala uporabo ... PLEZALIŠČA BREZ MEJA Trst - Slovensko primorje - Istra PENJANJE BEZ GRANICA Trst - Slovensko primorje - Istra ARRAMPICARE SENZA FRONTIERE Trieste - Litorale sloveno - Istria KLETTERGEBIETE OHNE CRENZEN Adriakiiste - Istrien CLIMBING WITHOUT FRONTIERS Adriatic coast - Istria Avtorji/Authors Trst/Trieste Luciano Frezzolini, Erik Švab Slovensko primorje/Litorale sloveno Janez Skok Istra/Istria ... Sidarta - Plezališča brez meja Plezališča se spreminjajo, dodajajo se nove smeri in plezališča.

SIDARTA d.o.o. Trpinčeva 41c 1000 Ljubljana Slovenija tel: 01 561 25 36 [email protected]

POVEZANE KNJIGE