Otožni bog

Otožni bog - Jiří Kratochvil | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jiří Kratochvil
DIMENZIJA
10,47 MB
IME DATOTEKE
Otožni bog.pdf
ISBN
8780720291865

OPIS

V slovenščini sta doslej izšla njegova romana Nesmrtna zgodba (2001) in Otožni Bog (2009), oba v prevodu Nives Vidrih. Szukasz w życiu czegoś więcej...? Zajrzyj do nas:http://www.modlitwaserca.pl Za svoje literarno ustvarjanje je prejel več čeških in mednarodnih nagrad, njegova dela so prevedena v številne jezike. V slovenščini so izšli njegovi romani Nesmrtna zgodba (2001), Otožni Bog (2009) in Obljuba (2015), vsi v prevodu Nives Vidrih. Otožna Jasmine postavlja vprašanje, kakšna je krivda tistih, ki niso vedeli, čeprav bi morali vedeti.

Aleš je mirni knjižničar, ki živi zadovoljno življenje s svojo Lucijo in se drži kar najdlje stran od širše družine in njene 'poglavarke' Dušičke. Na smrtni postelji pa Dušička prav njega izbere za svojega naslednika, s čimer ponovno ... Otožni bog (mehka vezava) Jiri Kratohvil.

POVEZANE KNJIGE