Zapisi iz žrela

Zapisi iz žrela - Steven Hall | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Steven Hall
DIMENZIJA
11,10 MB
IME DATOTEKE
Zapisi iz žrela.pdf
ISBN
3688425362582

OPIS

Roman, nabit z metaigrami, prismuknjenimi imeni in besednimi mojstrovinami, se prične, ko se Eric Sanderson nekega jutra sunkoma zbudi in spozna, da ne ve, kdo in kje je. Vse, česar se lahko oprime, so le pisma z napisom z obžalovanjem in upanjem »prvega Erica Sandersona«. Eric, ki ga na lastnem domu napadejo sila, ki je ne more videti, in spomini, ki jih ne more prezreti, ugotovi, da je tarča neusmiljenega zasledovanja morskega psa. Ta nemara živi le v njegovem umu, vendar ga zalezuje skozi tokove in valovanja jezika ter medčloveških odnosov. Lov za odgovori in beg pred morskim psom, »vrsto povsem konceptualne ribe, ki se hrani s človeškimi spomini in notranjim zavedanjem sebe«, ga popeljeta na potovanje, ki bo ali oživilo prvega Erica Sandersona ali pa za vedno pogubilo oba.

Ne pozabite pa tudi na ostale celostne ukrepe za jačanje odpornosti telesa. ...

Grgranje pri vnetju žrela in ustne votline. ŽAJBLJEV SIRUP ZA VNETO GRLO Potrebujemo 15 dag žajblja, 1/2 l vode in 1/4 kg sladkorja ali 1/4 kg smrekovega ali gozdnega medu.

POVEZANE KNJIGE