Pasjeglavec

Pasjeglavec - Morten Ramsland | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Morten Ramsland
DIMENZIJA
6,90 MB
IME DATOTEKE
Pasjeglavec.pdf
ISBN
4997593010698

OPIS

Roman Pasjeglavec je groteskna, šaljiva, resna in humorna pripoved o »divji« družini Eriksson.Zgodbo o treh generacijah začenja ded Askild, ki z navdihom kubista, s steklenico alkohola v roki in z dvomljivim slovesom vojnega junaka pluje skozi življenje; ob strani mu v dobrem in slabem stoji babica Bjork, za njima pa ostali člani družine. Za Erikssone je življenje šokantno in otroštvo brutalno: oče proda sinovo zbirko kovancev, da bi si kupil pijačo; mati skriva pisma nekega dekleta pred svojim sinom; brat skrivaj snema sestro, ki se v svoji sobi mečka s fantom, in razkazuje posnetke naokoli … Kljub nenavadnim in čudaškim dogodkom pa so Erikssoni topla, z življenjsko energijo povezana skupnost.

Uporabljamo tudi piškotke partnerjev Google Analytics, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh. Pasjeglavec: Roman Pasjeglavec je družinska pripoved več generacij, skozi katero spoznamo življenja in čutenja posameznih članov. Babica Bjørk na smrtni postelji še zadnjič pokliče k sebi družinske člane.

V znanem italijanskem razstavišču Villa Manin v Passarianu v bližini Vidma so odprli razstavo Magija umetnosti, ki v pregledu del slovenskih slikarjev, kiparjev in fotografov podčrtuje kakovost slovenske sodobne umetnosti zadnjih 45 let. Aleksej Ivanov: Pasjeglavec. Ruski kritiki so dejali, da je Pasjeglavec nekakšna ruska različica Stephena Kinga, ki praznuje 70-letnico.

POVEZANE KNJIGE