Šepetanje zbora

Šepetanje zbora - Janko Lorenci | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Janko Lorenci
Šepetanje zbora.pdf

izredni seji Državnega zbora sprejeli Zakon za urejanje položaja študentov, ki ga je pripravila Študentska organizacija Slovenije, ob podpori več kot 16.000 državljanov Republike Slovenije pa ga je vložil prvi med poslanci, predsednik Državnega zbora, dr. Milan Brglez. Idrijska čipka.

Tudi tokrat gre za niz zgodb iz vsakdanjega življenja, katerih nosilci so ljudje kot mi, le da se njihove specifike, samo njim lastni načini odzivanja, sprevržejo in začnejo delovati proti svojim nosilcem. Šepetanje zbora Janko Lorenci Lorencijeva druga zbirka kratke proze je na sledi prve. Tudi tokrat gre za niz zgodb iz vsakdanjega življenja, katerih nosilci so ljudje kot mi, le da se njihove specifike, samo njim lastni načini odzivanja, sprevržejo in začnejo delovati proti svojim nosilcem. Janko Lorenci: Šepetanje zbora, Študentska založba, Ljubljana, 2009.