Prikriti morilci

Prikriti morilci - Bruce Miller | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bruce Miller
DIMENZIJA
9,33 MB
IME DATOTEKE
Prikriti morilci.pdf
ISBN
6710434690663

OPIS

rojstni dan, če ga kruti morilci z Rakove Jelše s svojimi pomagači ne bi na zahrbten način umorili in mrtvega vozili na havbi njegovega pola ter "razkazovali kot plen po Rakovi Jelši, preden so te na jasi vrgli v pola in priredili sceno, s katero so želeli prikriti ... Skriti morilci (The Hidden Assassins) knjiga avtorja/ice Robert Wilson. V Sevilli dan po odkritju do nerazpoznavnosti iznakaženega trupla moškega odjekne bomba v stanovanjskem bloku.

Preiskovalna sodnica je mladeniču po zaslišanju, med katerim je molčal kot grob, odredila mesec dni pripora na forenzični psihiatriji v Mariboru. Morilci so slab film in so na filmska platna zašli iz enega samega razloga - ker glavni vlogi zasedata lepa in privlačna igralca. Če bi njuni vlogi prevzela igralca iz "B-lige", bi najbrž takoj šli v video produkcijo - tako pa je film pompozno prišel v kinodvorane. © 2002 - 2020 Styria digital marketplaces d.o.o.

POVEZANE KNJIGE