Ni časa za smrt

Ni časa za smrt - Sebastian Faulks | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sebastian Faulks
DIMENZIJA
7,34 MB
IME DATOTEKE
Ni časa za smrt.pdf
ISBN
2206257369685

OPIS

Žalost tiščali v sebi, se molče spominjali ... Smrt (latinsko mors) je nepovratno prenehanje bioloških procesov, ki vzdržujejo organizem pri življenju, torej konec življenja.Natančno pa pojava še ne znamo opredeliti, saj je neločljivo povezan z definicijo življenja, ki prav tako ni določena. Pri sesalcih se ob smrti zaustavi srce, preneha dihanje in prekine se aktivnost osrednjega živčnega sistema. II SEBASTIAN FAULKS: NI ČASA ZA SMRT Prodam zelo dobro ohranjeno knjigo s trdimi platnicami. Napovednik za Ni čas za smrt se začne in medias res: s spektakularnim avtomobilskim pregonom, ki so ga posneli poleti v letošnji evropski prestolnici kulture - Materi na jugu Italije.

Truplo so menda koj pospravili, in če jih zdaj le ošineš, se ti na prvi pogled, ker jih je toliko, zazdi, da je pravzaprav vse po starem. A nič ni več po starem.

POVEZANE KNJIGE