Narava zdravi s hrano

Narava zdravi s hrano - Polona Kresal Bizaj | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Polona Kresal Bizaj
DIMENZIJA
4,54 MB
IME DATOTEKE
Narava zdravi s hrano.pdf
ISBN
2300313819959

OPIS

Motnje v delovanju trebušnih organov so začetek številnih bolezni, ki jih moderna medicina ne povezuje s prehrano. Pa vendar jih lahko odpravimo ali vsaj bistveno omilimo s prehrano, ki te organe razbremeni in poživi. Prav z izbiro prave hrane bomo po najbolj naravni poti pomagali ohraniti svoje zdravje. Knjiga »Narava zdravi s hrano« nas strokovno, vendar v vsem razumljivem jeziku uči, kako si bomo z izbiro prave hrane olajšali življenje in pomagali povrniti zdravje. V njej avtorica predstavlja dieto, ki je nastala v Sloveniji. Oblikoval jo je mag. Petar Papuga, dr. med., v njej je upošteval stara znanja in dognanja sodobnih nutricistov. To je nova kuharica z zdravo hrano za tiste,ki bi radi z zdravo prehrano uredili svojo prebavo in telesno težo,ki so zboleli za boleznimi neznanega ali delno pojasnjenega izvora,za bolnike z multiplo sklerozo,za gostince, ki bi radi ponudili svojim obiskovalcem zdravilen obrok. Knjiga prinaša več kot 160 receptov za pripravo okusnih zdravih obrokov z uporabo živil, ki jih kupimo v domači trgovini. Desetina knjige je namenjene predvsem bolnikom z multiplo sklerozo.Zbranim podatkom o tej bolezni in učinkih prehrane na njen potek je dodano poglavje o oljih. Sledi predlog, kako vsak bolnik oblikuje svojo dieto, in zapis avtorice knjige o sedmih letih življenja z dieto in multiplo sklerozo. Veliko večino živil, ki so uporabljena v predlaganih jedeh, najdemo v vsaki trgovini z živili.Knjiga ponuja tudi pregled tržnic z zdravo hrano v Sloveniji.

Izkoristite moč povezovanja. v vaŠem klubu narava zdravi, kjer se lahko prijaviŠ, ne piŠe, da se lahko tudi odjaviŠ iz kluba narava zdravi !!!! to ni poŠteno. ne dobivam nobenih novic na g .

Kontaktna oddaja, v kateri lahko postavljate vprašanja o zdravilnih rastlinah, njihovi pripravi in uporabi ter poslušate nasvete, kako si z zdravilnimi rastlinami pomagati samo. V živo vsako sredo ob 20:00 sta z vami Mojca Kos ter stalni ... Knjiga Narava zdravi s hrano 2 je namenjena vsem, ki se sprašujejo, kako kuhati zdravo, saj je zbirka receptov s hladno stiskanim oljem in veliko zelenjave.

POVEZANE KNJIGE