Kuvertirana poteza

Kuvertirana poteza - Mitja Čander | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Čander
DIMENZIJA
5,78 MB
IME DATOTEKE
Kuvertirana poteza.pdf
ISBN
8820776379132

OPIS

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... 8. ekspr., s prislovnim določilom biti opazen, viden: na njenem obrazu je igral nenavaden izraz; prepirljiva poteza je igrala ob njegovih ustnicah / v njenem glasu je igrala ganjenost / okrog ust mu igra smeh / solze ji igrajo v očeh // biti, obstajati, navadno v premikanju, gibanju: svetloba igra na stropu / v sončnem žarku je igral prah Letošnji nominiranci za nagrado Marjana Rožanca za najboljšo esejistično knjigo zadnjih dveh let so Mitja Čander za delo Kuvertirana poteza, Gorazd Kocijančič za zbirko Razbitje.

Njegova dela so prevedena v več jezikov, v angleščino, nemščino, ruščino, španščino in še v mnoge druge. Je dobitnik štirih nagrad, Stritarjeve nagrade (1998), Glazerjeve listine (2000), nagrade ... kuvertírati (kovertírati) (što) dv.

POVEZANE KNJIGE