Kažipot brezpotij

Kažipot brezpotij - Jože Snoj | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jože Snoj
DIMENZIJA
10,44 MB
IME DATOTEKE
Kažipot brezpotij.pdf
ISBN
2286465535668

OPIS

Po drugi strani pa je naraslo tudi število ljubiteljev brezpotij, ki že dolgo niso več tabu, vodeni izleti v brezpotja pa nobena redkost več. This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. Publikacija Kažipot 55+, ki predstavlja storitve za starejše od 55 let in so jo E-seniorji Slovenije izdali aprila, olajša pridobivanje informacij iz zanesljivih virov za vse starejše, njihove odrasle otroke in vse, ki pomagajo starejšim.

Zato smo tudi lažje dobili kakovosten in strokoven kader, kar je v naši stroki zelo težko, saj orodjarjev primanjkuje. Oznaka: kažipot. Aktualno Izpostavljeno Nehvaležni skeptiki #19: Pregled sezone.

POVEZANE KNJIGE