Ena medvedja...

Ena medvedja... - Polonca Kovač | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Polonca Kovač
DIMENZIJA
4,70 MB
IME DATOTEKE
Ena medvedja....pdf
ISBN
8238690091390

OPIS

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pisateljic za otroke nas s prisrčnimi pravljicami in njihovimi navihanimi junaki vabi na potep po slovenskih pokrajinah in skupaj nam razgrinjajo njihove lepote in znamenitosti.Ob spoznavanju le-teh izvemo, kako je prestrašena kozica Šmarnica iz doline Soče postala pogumna, da narcise na Golici cvetijo zato, da razveselijo žalostno kraljično, kako sta štorklja Špelca in štrk Štefan postala par in se naselila v Prekmurju, zakaj je Ljubljansko barje za malo zeleno žabo pravi raj, zakaj se palček na Triglavu jezi, zakaj konji s Krasa nastopajo na Dunaju, kaj počne vila v solinah, zakaj na oltarju cerkve na Muljavi manjkajo angelci, zakaj na Gorenjskem ni medvedov, zakaj pohorski gozd poje, kako je mali oblaček prišel v Belo Krajino in kaj vse je videla mogočna tisa nad Solčavo.

Foto: MMC RTV SLO/Tanja Mojzer Tina je s svojim simpatičnim koroškim naglasom na predstavitvi tudi prebrala prebrala odlomek iz knjige. Foto: MMC RTV SLO/Tanja Mojzer Poseben izvod slikanice za našo svetovno smučarsko zvezdo - izdaja, katere naslov je vtisnjen z zlatimi črkami. BRALNA ZNAČKA 2019/20 Nekoč je bilo - tako se začenjajo pravljice - zelo malo knjig za mladi rod.

Slovenski medvedi so najzahodnejši del populacije rjavega medveda v srednji Evropi. Osrednje območje ... Medvedja šola V medvedji šoli sedijo medvedi in vrtijo debele oči in se potijo pri abecedi in se mučijo s piko na i.

POVEZANE KNJIGE