Alica v nori deželi

Alica v nori deželi - Evald Flisar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Evald Flisar
DIMENZIJA
10,6 MB
IME DATOTEKE
Alica v nori deželi.pdf
ISBN
6172561489518

OPIS

Če mislite, da je Alica potem, ko se je vrnila iz Čudežne dežele, uživala v dolgočasnih dneh navadne deklice, ki pridno hodi v šolo, se motite.Pri dvanajstih (trmoglava in z diplomami treh fakultet) je skočila za svojim stricem, svetovno znanim profesorjem Skočirjem, naravnost v ledeno jezero, čeprav ji je jasno in glasno povedal, da je noče vzeti s seboj.In ko ju je naplavilo na obalo neznane dežele, si je gladko izmislila, da jo je povišal v asistentko! Še dobro, da profesor Skočir proti taki trmi še ni izumil zdravila, sicer bi Alico prikrajšal za nepozabne dogodivščine v Poteruniji.

Naslovil jo je Alica v nori deželi. Besedilo je razčlenil na dvajset poglavij, začetni stavki so hkrati naslovi poglavij, kar ELINKS.SI - e-publikacije z zapisi v COBIB.SI Drugi informacijski viri.

Alica v čudežni deželi se ne prične kot pravljica. V njej ni prav nič samoumevnega.

POVEZANE KNJIGE