Zgodbe iz Pakistana

Zgodbe iz Pakistana Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,2 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Pakistana.pdf
ISBN
9505968421325

OPIS

Knjiga Zgodbe iz Pakistana je zbirka kratkih zgodb, napisanih v mnogovrstnih glasovih in jezikih sodobnega Pakistana. Zgodbe odsevajo travmatično rojstvo pakistanskega naroda ter se lotevajo tem, kot so ženskost, narodova identiteta, revščina, možnosti individualizma, itd. Svež pogled na omenjene probleme nam razkriva veliko kulturno raznovrstnost in bogastvo te velike južnoazijske države.

[email protected] . Revija Najbolj sveže in aktualne novice iz Slovenije in sveta, intervjuji, kolumne, odlične zgodbe iz sveta športa, avtomobilov in trendov Najbolj sveže in aktualne novice iz Slovenije in sveta, intervjuji, kolumne, odlične zgodbe iz sveta športa, avtomobilov in trendov S himalajsko soljo, ki jo ročno izkopavajo ob vznožju Pakistana, lahko naredimo tudi fiziološko raztopino in jo uporabimo za čiščenje nosne sluznice ob prehladu.

Imamo pa v Humanitasovi knjižnici Hiša Svetov tudi zgodbe o drugih državah. Za poletno branje se vam tako ponujajo zgodbe iz Nepala, Pakistana, Japonske, Malezije in druge.Najdete jih pod sekcijami posameznih kontinentov. Takšne in podobne novice iz Pakistana, Jemna, Somalije, Afganistana, Libije, Malija in od drugod so postale že del vsakdana.

POVEZANE KNJIGE