Svetišče

Svetišče - Vasja Ferrari | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vasja Ferrari
DIMENZIJA
6,28 MB
IME DATOTEKE
Svetišče.pdf
ISBN
3333842804529

OPIS

Zgodba z aluzijo na Alkimista in Siddharto govori o mladeniču, ki mora slediti svoji življenjski poti, da bi prišel do ljubega cilja. Slikovito in na trenutke poetično napisana knjiga nam poskuša odkriti bistvo bivanja. Avtor nas prek zgodbe glavnega junaka, mladeniča, ki roma proti vzhodu, poskuša napotiti k iskanju svobode in iskanju bistva, kar naj bi nam osmislilo bivanje, nas osvobodilo spon in razkrilo temne plati človeštva, ki se jih je treba varovati. Nagovori nas, naj stopimo iz »ječe« in končno najdemo tisto harmonijo in srečo, ki delata naše življenje tako čarobno in lepo. Spiritualno ­doživetje. 

Območje Brega pod Miklavškim hribom je bilo po zanesljivih zgodovinskih virih me Svetišče Matere Božje Bistriške je hrvaško narodno svetišče. Na leto ga obišče približno 800.000 ljudi.

Prav vsak izmed njih vedno s seboj prinese darilo, namenjeno bogu, ki ga častijo oz. bogu, ki ga prosijo za uslugo.

POVEZANE KNJIGE