Ljubimčeve klopotače in druge ženske grozljivke

Ljubimčeve klopotače in druge ženske grozljivke - Ivan Klima | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Klima
DIMENZIJA
8,99 MB
IME DATOTEKE
Ljubimčeve klopotače in druge ženske grozljivke.pdf
ISBN
6070615072496

OPIS

Junakinje Klimovih kratkih zgodb so ženske. Naivna, nesamozavestna bitja, ki v želji po ljubezni zanikajo sebe, da bi na blodni poti iztrgale kanček sreče z moškim, do katerega jim v resnici ni. Pred nami je grozljivost medčloveških odnosov, ki so izgubili toliko svoje pristnosti, odkritosrčnosti in topline in tako plavajo in bredejo po odtujenosti, da je rezultat lahko samo hladna distanca.

Radi se o nadasve korisnom dodatku koji postavite negdje u predsoblju odnosno u blizini ulaznih vrata ... "Izkušnje kandidata so eden izmed ključnih kriterijev ob presojanju primernosti za delovno mesto, a najprej moramo poznati okvir presojanja - torej cilje in druge kriterije za uspešnost." - Mojca Križnar , direktorica Hill International Slovenija Kućni ljubimci na pokon. Velik izbor mačaka, pasa i drugih dragih ljubimaca za udomiti.

11. oktobra riječ je o krivičnom djelu teška krađa i iskorištavanje bespomoćnosti ili drugog teškog stanja druge osobe i naši službenici rade na rasvjetljavanju događaja, kazala je Kuldija. 📅 2.

POVEZANE KNJIGE