Ko dozori jerebika

Ko dozori jerebika - Mimi Malenšek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mimi Malenšek
DIMENZIJA
5,36 MB
IME DATOTEKE
Ko dozori jerebika.pdf
ISBN
6346158939905

OPIS

Poskusila je pogledati za temno stran meseca, začutila piš marčnega vetra, sedla je v roko pomladi,« je slikovito opisala Puharjeva, tudi osrednja govornica na nedavni predstavitvi ob izidu ... Seme Janež A1101 Deli z drugimi Natisni Opis: Janež seme kali 21-24 dni. Lahko ga sejemo tudi na redko med korenje.

V njej opisuje spomine na lastno življenje ter se spominja očetove smrti, v zgodbah pa prevladujejo tudi opisi pokrajin, v katerih se dogajanje odvija, torej Gorenjske , Istre , Dunaja ... NEW HERE? Registration is free and easy! Faster checkout; Save multiple shipping addresses; View and track orders and more; Create an account S pretanjenim občutkom je nekaj odlomkov in zbirke novel Ko dozori jerebika prebrala Alenka Fister. Nataša Kne je na oder povabila osrednjega gosta z besedami : »V njene Podbrezje je danes prišel še en velikan slovenske besede.

POVEZANE KNJIGE