Umetnost preprostosti

Umetnost preprostosti - Dominique Loreau | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dominique Loreau
DIMENZIJA
7,97 MB
IME DATOTEKE
Umetnost preprostosti.pdf
ISBN
7794590737952

OPIS

V meni je sprožila val sprememb, ki se že odražajo v mojem vsakdanjem življenju.Zdaj se še bolj zavedam… Zaskrbljenost je samo ena od misli, nič več. Umetnost preprostosti je zagotovo delo, ki bo koristno branje vsem, ki se v življenju iščejo, ki sami ne vedo, kako in kaj ter želijo, da jim pri tem drugi »ukazujejo« z besedami, kot so »moraš to in to«, saj te bo to prevedlo do sreče in smisla življenja. Vsekakor so določeni zapisani nasveti koristni in ti dajo misliti, a je to ... Knjiga Umetnost preprostosti.

Umetnost preprostosti Broširana - Dominique Loreau ( 1) ISBN/EAN:P_9789619303047. Redna cena: 19,90 € Poenostavite svoje življenje in obogatili ga boste.

POVEZANE KNJIGE