Dnevnik nekega norca in druge zgodbe

Dnevnik nekega norca in druge zgodbe - Lu Xun | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lu Xun
DIMENZIJA
5,39 MB
IME DATOTEKE
Dnevnik nekega norca in druge zgodbe.pdf
ISBN
5307808454694

OPIS

Njeno avtorsko delo Kunta Kinte živi na Balkanu kot dnevnik nekega mesta, generacije in časa. Nedolžen plakat sproži plaz dogodkov, ki se razrešijo dvajset let pozneje v Vancouvru. Iz nekega razloga nas ne spustijo v notranjost.

S presenetljivo natančnostjo nam razgali svoj narod in bolje kot kateri koli učbenik prikaže zgodovino njegovega časa, v katerem surovost, trpljenje ... Lu Xunove kratke zgodbe na svojski način razkrivajo zgodovino Kitajske, njen družbeni ustroj in značajske posebnosti Kitajcev, utelešene v psihološko poglobljenem portretiranju junakov. V svojih kratkih zgodbah prikazuje zgodovino časa, v katerem surovost, trpljenje in pomanjkanje tareta brezbrižne množice. Dnevnik nekega norca in druge zgodbe.

POVEZANE KNJIGE