Sanjska novela

Sanjska novela - Arthur Schnitzler | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Arthur Schnitzler
DIMENZIJA
5,28 MB
IME DATOTEKE
Sanjska novela.pdf
ISBN
1915306179929

OPIS

ZADEVANJE Ste v sanjah nekaj ciljali in vsakič zadeli? Pomen sanj je v potrebi po vztrajnem ponavljanju vaši stališč, saj nekateri v službi zadev ne dojemajo. ZAKLAD Videti ga - zboleli… Razočarani tekmec iz Sanjske ženske je po spodleteli romantični večerji, ko ga je Miša pustila samega za mizo, užaloščen zapustil prizorišče. Sanjska novela je vzbudila veliko zanimanja.

Velika stara sanjska knjiga je razdeljena na tri knjige: * Razlago sanj in govorico številk * Horoskop in vedeževanje * Kitajski horoskop Knjiga Razlaga sanj in govorica številk vsebuje razlago sanj v bogato ilustriranem, po abecednem vrstnem redu urejenem geslovniku izpred petdeset in več let. Popolnoma novo je poglavje ... Njegovi najopaznejši noveli sta Poročnik Gustl (Leutnant Gustl), v katerem se je avtor v obliki notranjega monologa obregnil ob kodeks avstrijske vojske, in Sanjska novela (Traumnovelle).

POVEZANE KNJIGE