Pasje bombice

Pasje bombice - Žarko Petan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žarko Petan
DIMENZIJA
12,73 MB
IME DATOTEKE
Pasje bombice.pdf
ISBN
4885094636717

OPIS

Zaloga Na zalogi ... Otroci, sploh iz bolj porednih miljejev, so včasih v adventnem obdobju kupovali različno pirotehniko, med katero so se neizogibno znašle pasje bombice. Te so tvorile manjši, nenevaren pok, a so udarile nenadoma in ko so bile prižgane serijsko, so ustvarile orkester na meji med serijo pokov in pokljanjem. Recenzija Bukla.

Žarko Petan, neuničljivi vitalist, neumorni pričevalec polpretekle zgodovine, gledališki režiser, pisec več kot sedemdesetih knjig in najbolj znani slovenski aforist, nam s svojimi Pasjimi bombicami servira novo zbirko brezčasnih aforizmov, zaokroženega sveta v naprstniku vode, koncentriranega bistva v enem stavku in rokohitrske ironije v eni potezi. Nad "pasje bombice" Odpri galerijo . Bolj kot za odlaganje iztrebkov so koši pripravni za jemanje vrečk.

POVEZANE KNJIGE