Pisanje in brisanje

Pisanje in brisanje - Roger Chartier | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roger Chartier
DIMENZIJA
12,39 MB
IME DATOTEKE
Pisanje in brisanje.pdf
ISBN
2352401373694

OPIS

Ko je Roger Chartier v središče raziskovanja postavil materialne nosilce, je razširil problematiko kulture na družbene prakse, ki jih prej ni bilo mogoče misliti v kulturi ... Moja korpa. Korpa je trenutno prazna.

Bele in steklene table omogočajo enostavno pisanje in brisanje napisov s piši-briši markerji z magnetno gobico. pisanje črke, začne naj z debelejšimi pisali in do svinčnika, pred pisanjem se tudi dogovorimo, da naj bo pozoren na obliko črk, •če piše majhno - mu damo debelejše pisalo in mu lahko s črtami določimo velikost pisave, •poprava napak pri pisanju: učenec naj najprej sam posebna gladka prevleka omogoča pisanje in brisanje ; formati velikosti A0 ali B0 so primerni za vsako pisarno ; hitra in kakovostna izvedba ; 3D LiDAR ANALIZE + PREGLEDOVALNIK. Izvedene analize na podlagi najnatančnejših podatkov (LiDAR) vam bodo v pomoč pri interpretaciji terena in površja.

POVEZANE KNJIGE