Na koncu je bil glagol

Na koncu je bil glagol - Olga Orozco | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Olga Orozco
DIMENZIJA
12,92 MB
IME DATOTEKE
Na koncu je bil glagol.pdf
ISBN
1544269534658

OPIS

Jaz, Olga Orozco, iz tvojega srca razglašam, da umrem.Moje ljubezni so bile samota, junaška vztrajnost vere, kratkočasje, kjer vznikajo nenavadne živali in pravljične rastline, senca velike dobe, ki je minila med skrivnostmi in prividi, in pobrlevanje plamenčkov v mraku.Moja zgodba leži v mojih rokah in v rokah njih, ki so me zaznamovali.Od moje navzočnosti ostajajo magije in rituali, par datumov, ki jih je razjedel dih neke okrutne ljubezni, daljni oblak dima iz hiše, kjer nisva nikoli bila,in par kretenj, raztresenih med kretnje njih, ki me niso nikdar poznali.Olga Orozco

''Hiša je bila v zelo slabem stanju, upam si trditi, da so bile le štiri gole stene in sploh nisem vedel, kje se lotiti dela. Tršan je bil kot tretji v slovenski četverici podobno zanesljiv, popravljal le enkrat in zadnjemu članu predal kot sedmi. Cisar je začel z minuto in 18 sekundami zaostanka za vodilno Norveško, na koncu pa je po dobrem strelskem nastopu z dvema popravama tekaško popustil tik pred ciljem ter predse spustil še nemškega tekmeca, tako da je ... Reši nalogo, nato pa preveri, kakšna je tvoja ocena.

Stavki z glagolom v neprehodni ... 1. V besedilu poišči glagole.

POVEZANE KNJIGE