Strahovlada

Strahovlada - Michael Crichton | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Crichton
DIMENZIJA
6,35 MB
IME DATOTEKE
Strahovlada.pdf
ISBN
6418999856685

OPIS

Triler Michaela Crichtona Strahovlada o okoljskih problemih in globalnem ogrevanju je doslej dvignil veliko prahu in dobil zagrizene nasprotnike in predane občudovalce.Čeprav je zgodba izmišljena, je pisatelj z natančnim študijskim pristopom hotel povedati, da sta globalno ogrevanje in okoljska katastrofa le mit korporacij, ki pod krinko skrbi za okolje polnijo svoje žepe.Odvetnik Evans se znajde v močnem primežu nasprotujočih si interesov; svoje delo za veliko okoljevarstveno organizacijo, vodi jo Nick Drake in financira bogataš George Morton, čuti kot plemenito, saj si prizadeva za omejitev globalnega ogrevanja.Ko pa nenadoma Morton umakne veliko denarno donacijo in še istega večera umre v prometni nesreči, se Evansovo življenje začenja obračati v nepredvidene smeri; sumljivo obnašanje nekdanjih prijateljev ga popelje na razne konce sveta, kjer vedno bolj spoznava vladavino strahu, teror korporacij, za njimi pa grozljiv teroristični načrt, ki bo ogrozil življenja milijonov ljudi …

Odpri galerijo »Če je človek odprt do sveta in tega, kar se dogaja, umetnost stopi vanj, počutiš se obogatenega,« pove o tem, kako nas umetnost spreminja. Foto: Marko Feist Strahovlada .

Ostali opisi. Predlog za izbris: Če želite komentirati ali popravljati vsebino, se prijavite ali registrirajte. Ejti Štih: V nekaj letih lahko zavlada strahovlada.

POVEZANE KNJIGE