Peat in nevtralizacija prvinskih polarnosti

Peat in nevtralizacija prvinskih polarnosti - Živorad Mihajlović Slavinski | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Živorad Mihajlović Slavinski
DIMENZIJA
7,31 MB
IME DATOTEKE
Peat in nevtralizacija prvinskih polarnosti.pdf
ISBN
5742668664212

OPIS

Izjemno učinkovita, vsestransko uporabna in preprosta metoda PEAT, ki jo je avtor razvil iz meridianskih terapij in je nadgradnja EFT-ja, tehnike čustvenega osvobajanja Garyja Craiga, je v zadnjem desetletju prestala veliko korenitih sprememb. Slavinski je v postopek vpeljal številne nove tehnične podrobnosti. Globinski proces PEAT, kot je skupaj s primeri predstavljen v tej izdaji, pa je zdaj še bolj preprost, učinkovit in hiter. o avtorju Živorad Mihajlović Slavinski se je rodil leta 1937 v Beogradu. Diplomiral je iz psihologije. Njegovo pozornost so kmalu pritegnile alternativne metode psihoterapije, hermetizem, spriritualne tehnologije in šamanizem. Iz svojih spoznanj je razvil sisteme zdravljenja, ki so med vodilnimi v svetu. Svoje bogato znanje prenaša naprej na seminarjih in tečajih po vsem svetu. Je tudi avtor več kot dvajsetih knjig, ki so prevedene v več jezikov in so obvezno branje za številne, ki želijo doseči spremembe v življenju.

24,00 € Primerjaj Primerjaj. Primerjaj Dodaj izdelek za primerjavo Dodano.

Metoda PEAT gre za razliko od ostalih metod v samo jedro problema, do najgloblje esence človeškega bitja do Plerome ali Kvantnega Vakuuma ... Globinski Peat (z njim rešujemo najtrdovratnejše probleme in pridemo do prvinskih polarnosti- naših Osebnih Kod in jih na ta način integriramo) DIP - Direct Integration Peat- Peat Direktne Integracije ( integracija polaritet je v tem procesu še lažje dosegljiva, kot pri običajnem Globokem Peatu) MIHAJLOVIĆ-Slavinski, Živorad: Peat in nevtralizacija prvinskih polarnosti : teorija in praksa / Živorad Mihajlović Slavinski ; [poslovenil Andrej Grabnar]. - Brežice : Primus, cop.

POVEZANE KNJIGE