Brida

Brida - Paulo Coelho | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paulo Coelho
DIMENZIJA
4,11 MB
IME DATOTEKE
Brida.pdf
ISBN
1033178625702

OPIS

“Ste za moškega ali žensko svojega življenja pripravljeni žrtvovati prav vse?”18 let po izidu Bride v Braziliji in Španiji se je Paulo Coelho odločil, da jo bo izdal tudi v drugih državah. Razlog, ki ga je navedel, je ta, da so ljudje v tem času postali bolj odprti za teme npr. o Veliki Materi, ki so bile v času, ko je roman prvič izšel, še zelo tuje.Brida je tretji roman Paula Coelha, napisan leta 1991, takoj za njegovim romanom Alkimist. Roman nam prinaša zgodbo o Bridi, lepem in mladem irskem dekletu, in njenem iskanju (spo)znanja. Na svoji poti sreča modreca, ki jo uči, kako premagati strahove, in žensko, ki jo pouči, kako plesati na skrivnostno glasbo sveta. Oba prepoznata v njej dar, toda morata ji pustiti, da se sama prebije skozi svojo lastno popotovanje do razodetja. Brida si na poti iskanja svoje usode prizadeva najti ravnovesje med partnersko zvezo in hrepenenjem po lastni preobrazbi. Brida je ganljiva zgodba o ljubezni, misteriju in pogumu, o spiritualni plati erosa in erotični plati spiritualnosti.

Wicca introduces her to rituals and helps Brida to discover past lives and the many worlds of witches and their deep ties to nature. Through Wicca, Brida learns to listen to the voice of nature and to dance to it. The Classic Brida is a plunge one piece suit with adjustable shoulder straps.

Like Uhtred, she is Saxon in origin, and is adopted by the Danes after they see the ruins of her village, wiped out by a raiding party from a rival band of Vikings and experience Brida's feisty nature.. Alongside Uhtred, she comes to love the Danes for their free-spirited nature. Brida Pty Ltd is an outstanding locally operated business that is wholly owned by Ngarliyarndu Bindirri Aboriginal Corporation and successfully governed by local Aboriginal people.

POVEZANE KNJIGE