Žirafa Cveta

Žirafa Cveta - Tina Perko | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tina Perko
DIMENZIJA
10,3 MB
IME DATOTEKE
Žirafa Cveta.pdf
ISBN
4050416785913

OPIS

Ilustracije, besedilo v majhnih tiskankah. Osebni prevzem v Velenju ali poštnino plača kupec po uradnem ceniku Pošte Slovenije. pa sledi interaktivna predstava Žirafa cveta in njena zgodba Petkovškovo nabrežje v centru Ljubljane , eno najlepših predelov ob Ljubljanici, med Zmajskim mostom in Prešernovim trgom , je minulo soboto gostilo prvi otroški dogodek v sklopu Petkovškovih otroških direndajev organizatorja KUD Petkovškovo nabrežje in ob podpori Turizma ... Prodam knjigo z naslovom Žirafa Cveta, avtorice Tine Perko, založba Lepa beseda.

Nagajive opice ubogo Cveto najprej okrasijo z rožnatimi kaktusovimi cvetovi, potem pa jo zvabijo še na drevo, na katerem žalostno obvisi, dokler ne pade ... Žirafa cveta in njena zgodba. Besedna in plesno gibalna pripoved.

POVEZANE KNJIGE