Zadnje predavanje

Zadnje predavanje - Randy Pausch, Jeffrey Zaslow | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Randy Pausch, Jeffrey Zaslow
DIMENZIJA
10,64 MB
IME DATOTEKE
Zadnje predavanje.pdf
ISBN
6140424225316

OPIS

Randy Pausch je bil mlad in uspešen ameriški univerzitetni profesor računalništva. Njegovo življenje je bilo skoraj pravljično, saj je med drugim delal tudi kot »imaženir« pri Disneyju, kjer je v deželi sanj ustvarjal nove pravljične svetove. Potem pa je pred dvema letoma izvedel, da ga je napadla neozdravljiva vrsta raka na jetrih. Nekaj časa so se še trudili s kemoterapijo, potem pa so se odločili, da prekinejo z zdravljenjem in da Pausch čim bolj kakovostno preživi preostanek svojega življenja. Ker so bili otroci še majhni, njega pa so kot profesorja povabili, da na univerzi priredi svoje t. i. zadnje predavanje, je Pausch oboje inteligentno povezal ter pred polno predavalnico priredil srce parajoče predavanje z naslovom Kako zares uresničiti svoje otroške sanje, s katerim je hkrati zapisal tudi svojevrstni testament in inventuro svojega življenja za otroke, ki so bili še premladi, da bi vedeli, kaj se dogaja z njihovim očetom.

5. 2018, se je na ERUDIO IZOBRAŽEVALNEM CENTRU zgodilo še zadnje predavanje v letošnjem ciklu dogodkov ERUDIO V DRUŽBI NAJBOLJŠIH.

Zdenko Zalokar Divjak, katere naslov predavanja je bil Odgovoren otrok pozna svoje meje. Predavanje (iz francoskega lecture, kar pomeni branje) je ustna predstavitev, namenjena predstavitvi informacij ali poučevanju ljudi o določenem predmetu, na primer univerzitetni ali visokošolski učitelj.Predavanja se uporabljajo za posredovanje kritičnih informacij, zgodovine, ozadja, teorij in enačb. Govor politikov, ministrova pridiga ali celo prodajalčeva predstavitev poslovneža so ... Etika in zakonitost v raziskovanju Etika in zakonitost v raziskovanju Etika raziskovanja Odgovornost Poštenost Zaščita udeležencev Privolitev Zaupnost Odobritev Interpretacija Koristi raziskave (obravnave - tudi za udeležence) Deljenje ugotovitev APA etični kodeks - področja Prostovoljna udeležba: Vsi človeški subjekti so prostovoljci. Zadnje predavanje o preventivi pri nalezljivih boleznih bo nocoj ob 19h30 v Infocentru TNP na Bledu.

POVEZANE KNJIGE