Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka

Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka - India Knight | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
India Knight
DIMENZIJA
11,14 MB
IME DATOTEKE
Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka.pdf
ISBN
7717390758446

OPIS

Mali Tom dobi sestrico in ni prav nič vesel, temveč zelo ljubosumen. Sestrica namreč samo joka, spi in je, starši se ukvarjajo le z njo. Zato bi Tom raje imel hrčka. Seveda se sčasoma privadi in ugotovi, da je pravzaprav imenitno imeti sestrico.

Pelji ga čimprej veterinarju, ker se mu hitro ... Ko sem bil star deset let, sem dobil mlajšo sestrico in sem res veliko skrbel zanjo, ker mi je bilo fino. Mogoče sem takrat dobil tisti čut za otroke.

DA,TUDI JAZ ZNAM RISATI! tudi jaz sem imela svojega pred nekaj meseci pri veterinarju, praskal se je, in to ful, pa dobil je an tačkah dve bule(kot reakcija kože), pa smo ga pri veterinarju porihtali možno je, da ima tvoj hrček kožne zajedalce, moj jih je imel in odstranila sem mu tudi žagovino, tako da ima zdaj papirnate servietke natrgane v kletki in vato. Pelji ga čimprej veterinarju, ker se mu hitro ... Ko sem bil star deset let, sem dobil mlajšo sestrico in sem res veliko skrbel zanjo, ker mi je bilo fino.

POVEZANE KNJIGE