Antigona; Kralj Ojdip

Antigona; Kralj Ojdip - Sofokles | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Sofokles
Antigona; Kralj Ojdip.pdf

Dobrosrčna Ismena s povprečnim ženskim značajem sicer občuduje pogum svoje sestre, vendar njeno početje označi za blazno. Že ob prvem svitu je kralj Kreon, ki je ravnokar prevzel oblast, razglasil svoj vladarski program. Sofokles: Kralj Ojdip Izobraževanje :: Sofokles: Kralj Ojdip Iskalnik Galerija slik Podnapisi Igre Ozadja Članki Forum Novice Izobraževanje Internet radio Nepremičnine Poslovni imenik Uporabniki Vse Algoritmi in programski jeziki (51) Angleški jezik (295) Aparaturna oprema (18) Biologija (163) Drugo... Po besedah ustvarjalcev bo predstava povezala čas med Sofoklesovimi deli Kralj Ojdip in Antigona.

Dodaj odgovor Prekliči odgovor. Vaš e-naslov ne bo objavljen.