Verjemi, da te imam rad

Verjemi, da te imam rad - Luis Leante | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luis Leante
DIMENZIJA
5,66 MB
IME DATOTEKE
Verjemi, da te imam rad.pdf
ISBN
9775011461451

OPIS

Verjemi, da te imam rad je presunljiva ljubezenska zgodba o moči ljubezni, ubesedena v izrazito poetičnem jeziku in prepredena s fi lozofskimi digresijami o ljubezni in smrti. Protagonista sta Montse in Santiago, ki se pri osemnajstih letih srečata v Barceloni, se zaljubita, a svoje ljubezni ne moreta izživeti. Leante je prototipsko ljubezensko zgodbo – ljubezen med bogato mladenko in revnim mladeničem, ki sta si usojena, a socialne in fi nančne prepreke, ki ločujejo njuni družini, onemogočajo uresničitev ljubezni – očistil vse odvečne sentimentalnosti in jo postavil v čudovito, a kruto okolje afriške puščave, kamor se 25 let po ločitvi odpravi Montse, da bi znova odkrila svojega ljubega.Roman, ki ga kritiki postavljajo ob bok najlepši romaneskni ljubezenski zgodbi, Márquezovi Ljubezni v času kolereLeantejev najnovejši roman – zanj je leta 2007 pisatelj prejel nagrado Alfaguara, najpomembnejšo špansko literarno nagradoLUIS LEANTE je predstavnik mlajše španske pisateljske generacije, ki je s samosvojim literarnim izrazom nase opozoril že z zbirko kratkih zgodb Academia Europa, za katero je prejel Premio Ciudad de Barbastro de Novela Corta. Verjemi, da te imam rad je njegov šesti roman.

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti. Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

ne samo na Valentinovo, ampak kar tako Srčki so na zalogi... Fraza »rad(-a) te imam« ima toliko pomenov, kot je ljudi, ki jo izrekajo. Res je velikokrat izrabljena in uporabljena brez tehtne osnove, zgolj iz sebičnih razlogov.

POVEZANE KNJIGE