O deklici z najlepšimi sanjami

O deklici z najlepšimi sanjami - Mojiceja Podgoršek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mojiceja Podgoršek
DIMENZIJA
3,90 MB
IME DATOTEKE
O deklici z najlepšimi sanjami.pdf
ISBN
5991318615022

OPIS

Deklica Maja je debelušno dekle, ki nima prijateljev. Zaradi tega se s tesnobo zateka k slaščicam, ki njeno žalost in debelost samo še povečajo. Ko pa se odpravi k jezeru in se poglobi vase, doživi spremembo, ki ji spremeni življenje.

V meglenem gozdu, v katerem se prvoosebna pripovedovalka izgubi, najde vse, kar potrebuje za nadaljnje življenje. Spozna drevesa in rože življenja, pravzaprav spozna temeljne življenjske vrednote: ljubezen, glasbo in domišljijo. Zeleno kolo, za katerega je režiserka napisala tudi scenarij, pripoveduje o Vadždi, ki v svojem okolju deluje uporniško in trmasto.

ORODNA KAZALA. OBAL, Zdenka: 7 pravljičnih zgodb: 348 OBAL, Zdenka: Zajčica Lina in violina: 223 OBAL, Zdenka: Zajčki ... See more of Radio Murski val on Facebook.

POVEZANE KNJIGE