Nebesni pokop

Nebesni pokop - Xinran | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Xinran
DIMENZIJA
4,31 MB
IME DATOTEKE
Nebesni pokop.pdf
ISBN
5869065066373

OPIS

Epsko ljubezensko zgodbo iz Tibeta lahko beremo tudi kot družbenokritični roman, v prvi vrsti pa je to resnična pripoved o mladi kitajski zdravnici Wen, ki se je poročila z vojaškim zdravnikom Kejunom. Kmalu so ga vpoklicali na fronto in čez dva meseca je dobila sporočilo, da je umrl v incidentu na vzhodu Tibeta. Nešteta vprašanja brez odgovorov so jo prisilila, da se je pridružila vojakom ter ga šla sama iskat. Naslednjih trideset let je živela v Tibetu, spoznala domačine in deželo ter postala tibetanska budistka. Knjiga opisuje tudi njeno vrnitev v Kitajsko, kjer je spoznala pisateljico Xinran Xue, tedaj radijsko novinarko, in ji zaupala svojo zgodbo. Nebesni pokop je dragocen prikaz prostranosti geografije, zgodovine in duhovnosti znotraj zgodbe o ljubeči ženski ter obvezno branje za vsakogar, ki želi globlje razumeti tibetansko življenje in mistiko.

Bil je zdravnik v Maovi osvobodilni ljudski armadi, in ko so ga po dveh mesecih razglasili za pogrešanega, se je pridružila vojakom ter odšla za njim. Naročila : 051 787 637. Poštnina samo 2.99 € za plačila vnaprej.

Mobitel: 051-394-717 II NEBESNI POKOP XINRAN Možen prevzem v Mariboru ali po pošti, ptt se zaračuna 3. NEBESNI POKOP (Xinran) 4.

POVEZANE KNJIGE