Uvod v teorijo dramskih zvrsti

Uvod v teorijo dramskih zvrsti - Denis Poniž | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Denis Poniž
DIMENZIJA
8,91 MB
IME DATOTEKE
Uvod v teorijo dramskih zvrsti.pdf
ISBN
5676349858617

OPIS

Ida je Petrova študentka, z njo je zelo prijazen, nanjo se čustveno naveže, »Uvod v glasbeno teo rijo 1« je namenjen dijakom, ki obiskujejo program Predšolska vzgoja, vendar je v pomoč tudi vsem tistim, ki si želijo osvežiti spomin na področju glasbene teorije. zaznavanja v interaktivni instalaciji in medijskem performansu 126 Th e Art of Mixed Reality - New Correlations of Perceptions in Interactive Installations and Media Performances (Abstract) RECENZIJE BOOK REVIEWS 127 Krištof Jacek Kozak Zvrsti so mrtve, naj živijo …! (Denis Poniž: Uvod v teorijo dramskih zvrsti) 134 Tomaž Toporišič Uvod v literarno teorijo Stopnja: 1 Ure predavanj: 30 Ure seminarjev: 30 Ure vaj: 0 ECTS točke: 4 Nosilec/izvajalec: red. prof.

Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi). Uvod v teorijo dramskih zvrsti. ...

POVEZANE KNJIGE