Najstarejši

Najstarejši - Christopher Paolini | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christopher Paolini
DIMENZIJA
10,3 MB
IME DATOTEKE
Najstarejši.pdf
ISBN
7049101614146

OPIS

Eragon in njegova zmajevka Saphira sta pravkar rešila uporniško državo pred uničenjem, s katerim so grozile mogočne sile kralja Galbatorixa, krutega vladarja Cesarstva. Zdaj mora Eragon odpotovati v Ellesméro, deželo vilinov, da bi se še izpopolnil v magiji in mečevanju.To je edinstveno potovanje, polno osupljivih novih krajev in ljudi, ko kaos in izdajstvo povzročata težave na vsakem koraku in je stalno prisotno vprašanje komu zaupati. Neomajna ljubezen do domišljije in znanstvene fantastike je Christopherja Paolinija navdahnila, da je svoj prvenec, Eragona, začel pisati pri petnajstih letih, ko je dokončal srednjo šolo. Pri devetnajstih je že postal najbolje prodajani avtor in po mnenju kritikov iz tako uglednih časopisov in revij, kakršni so The New York Times, Publishers Weekly, USA Today in Wall Street Journal je to knjižna uspešnica števila ena, saj Christopher Paolini ustvarja literarno magijo, kakršne še ni bilo. Sedaj jo imamo tudi pri nas.

Vloga je bila odmevna predvsem zaradi odmevne odločitve režiserja Ridleyja Scotta, da bo že posneto vlogo Kevina Spaceyja posnel še enkrat, s Christopherjem Plummerjem. Najstarejši (trda vezava) Najstarejši (trda vezava) Eragon in njegova zmajevka Saphira sta pravkar rešila uporniško državo pred uničenjem, s katerim so grozile mogočne sile kralja Galbatorixa, krutega vladarja Cesarstva. Zdaj mora Eragon odpotovati v Ellesméro, deželo vilinov, da bi se še izpopolnil v magiji in mečevanju, nujno ... Najstarejši jeziki na svetu Ali ste vedeli, da se po svetu govori približno 7.000 jezikov , ki spadajo v različne jezikovne družine, katerih izvor sega več tisoč let nazaj? Kateri je najstarejši jezik, se še vedno ne ve prav natančno in raziskovalci še vedno iščejo odgovor na to vprašanje. Kot poročajo tuji mediji, je v 122 letu starosti v bolnišnici umrl Celino Villanueva Jaramillo, domnevno najstarejši Zemljan.

Gledal sem eno oddajo. Bila mi je všeč, zanimiva.

POVEZANE KNJIGE