Mir in kazen

Mir in kazen - Florence Hartmann | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Florence Hartmann
DIMENZIJA
10,58 MB
IME DATOTEKE
Mir in kazen.pdf
ISBN
6688212410089

OPIS

← E-mesečnik Družinskega centra mir 11/2011; Mesečnik Družinskega centra mir 12/2011 ... Süße Katzen kaufen im Netto Marken-Discount ein. Netto präsentiert ein absolut süßes Katzen-Video.Miau! Bei uns im Netto Marken-Discount sind die Katzen los!... Dostojevski, Fjodor Mihajlovič: Zločin in kazen [30] - obnova Gradivo: Dostojevski, Fjodor Mihajlovič: Zločin in kazen [30] - obnova Na voljo od: 21.12.2018 MIR IN KAZEN HARTMAN, FLORENCE.

Kot v starih epih je dogajanje nadosebno. Prikazana je dejanska podoba Rusije, plemstva in ljudstva, družbenega in individualnega življenja, zgodovinskih dogodkov, bitk pa tudi intimnih usod v času Napoleonovih vojn. Ta določa kazen v višini od 83 do 209 evrov za kršitelje, ki med 22.00 in 6.00 na nedovoljen način motijo mir in počitek ljudi s hrupom (če pri tem ne gre za nujne intervencijske ali vzdrževalne posege). Kazen si je Hartmannova prislužila zaradi objave skrivnih dokumentov glede vpletenosti srbske vlade v vojno v Bosni in Hercegovini v 90.

POVEZANE KNJIGE