Debeluška

Debeluška - Janja Vidmar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janja Vidmar
DIMENZIJA
6,99 MB
IME DATOTEKE
Debeluška.pdf
ISBN
4542979091865

OPIS

Različni, vse prej kot zdravi načini spopadanja s težo zaradi ustrezanja lepotnim idealom so tematika (roman je bil prvič izdan leta 1999), za katero žal ne moremo reči, da ni več aktualna. Debeluška, debeluška, so ji rekli fantje vsi, videli pa niso solz, ki so tekle iz oči. Debeluška, debeluška, so ji rekli fantje vsi, pa čeprav dobrota zvesta noč in dan v njej žari.

Hruška debeluška skoraj omedli. »Podji, hruška, greva! Kaj bi to, ne greš?! Saj te samo ponesem, če ne maraš peš.« Hruško debeluško ... Mlada debeluška sem se prijavila za spoznavanje seksa in gledanje porničev v dvoje, leta meni niso ovira, bodi poskoč Debeluška - Oglasi.si Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Guy de Maupassant: Debeluška.

POVEZANE KNJIGE