Privlačnost

Privlačnost - Sarah Waters | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah Waters
DIMENZIJA
11,59 MB
IME DATOTEKE
Privlačnost.pdf
ISBN
4785949239942

OPIS

Drugi roman slovite angleške avtorice Sarah Waters, rojene 1966 v Neylandu, Pembrokeshire, tako kot še dva njena romana obravnava tematiko viktorijanske Anglije 19. stoletja. Avtoričino zanimanje in navdih zanjo izhajata iz njenega ukvarjanja z doktorsko disertacijo o lezbični in gejevski zgodovinski književnosti od 19. stoletja do danes. Nekoliko temačnejše delo od ostalih je bilo objavljeno maja 1999, večkrat nagrajeno in celo prirejeno za scenarij filma, katerega premiera se je zgodila junija 2008 na LGBT filmskem festivalu v San Franciscu. Pripoveduje zgodbo o srečevanju med Margaret Prior, žensko iz zgornjega srednjega razreda, ki po neuspelem poskusu samomora v ženskem zaporu Millbank v Londonu obiskuje zaradi prevare priprto spiritistko, Selino Dawes.

Pet razlogov, da vas nekdo očara 27. september 2020 21.03 SKOKI ČEZ PLOT.

Pogosto so znaki, da se oseba zanima za vas, lahko zelo očitni, kdaj pa morate biti zelo pozorni, da to opazite. Privlačnost delodajalca je magnet Fleksibilen delovni čas, sofinanciranje počitnic otrok zaposlenih in štipendiranje so kadrovske prakse, ki jih zaposleni vse bolj cenijo. Kako to udejanjajo v podjetjih Luka Koper, Pomgrad in Addiko bank, finalistih za priznanje najboljši zaposlovalec v Zlati niti? Z drugimi besedami, več pozornosti ko nečemu namenite, bolj je Vibracija tega aktivna v vas.

POVEZANE KNJIGE