Od RTM do WTF

Od RTM do WTF - Asja Hrvatin | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Asja Hrvatin
DIMENZIJA
9,63 MB
IME DATOTEKE
Od RTM do WTF.pdf
ISBN
1277750945820

OPIS

Srednješolec Matej živi v na zunaj urejeni družini, večino časa pa preživi s prijateljico Mel. Ko začne hoditi z lepotico iz paralelke, se z Mel odtujita, njega pa vsrka svet zabav in mamil.Toda zasvojenost ni tisto najhujše, kar preži na Mateja. Prvenec Asje Hrvatin brez olepšav opisuje življenje najstnikov, ki se v iskanju sebe in iskrenih odnosov zatekajo k mamilom.

Konzorcijski portal COBISS+ Druge baze podatkov. COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... Od RTM do WTF [Elektronski vir] Hrvatin, Asja.

Zgodba govori o Mateju, srednješolcu z navidez popolnim življenjem. Njegovi starši so premožni, v šoli mu gre odlično in dobi vse kar si zaželi.

POVEZANE KNJIGE