Od Miklavža do božiča

Od Miklavža do božiča - Lučka Peterlin Susič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lučka Peterlin Susič
DIMENZIJA
10,51 MB
IME DATOTEKE
Od Miklavža do božiča.pdf
ISBN
6047207502896

OPIS

Veliko let je poučevala slvoenščino na nižjih srednjih šolah v Trstu, njena ljubezen pa je gledališče, kateremu se predaja z vodenjem gledaliških skupin, predvsem otroških, režiranjem in pisanjem otroških ter mladinskih dramskih besedil. Od Miklavža, do Božiča in dedka Mraza. Modrosti naših babic, ki izvirajo iz izkušenj, so brezčasne.

Vsaka tekma je zgodba zase, opažam le, da sem zdaj utrujena, zato tudi potrebujem štiri dni za regeneracijo, od ponedeljka do jutrišnjega dne, ker bo treba zdržati Tour. Ta bo ... Od leta 1931 do 1964 je oglaševanje Coca-Cole prikazovalo Božička, kako je otrokom prinašal igrače in se z njimi igral, se podružil z otroki, ki so ga, budni sredi noči, želeli pozdraviti, in si postregel s kokakolo iz hladilnikov v številnih domovih. ***NAGRADNA IGRA*** OD MIKLAVŽA DO BOŽIČA Všečkaj fotografijo in jo deli s prijatelji.

POVEZANE KNJIGE