Osvajalec

Osvajalec - Conn Iggulden | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Conn Iggulden
DIMENZIJA
6,96 MB
IME DATOTEKE
Osvajalec.pdf
ISBN
9861921342806

OPIS

Tuj svet, v katerem celo zemlja diši drugače, so zavzeli z nečloveškimi napori, predani do poslednjega vlakna svojega bitja, z nasiljem, vsesplošnim klanjem in neizmernimi količinami prelite krvi. V zadnji zmagoviti bitki so v enem ... Osvajalec pripoveduje zgodbo o Kublaj kanu, kako se je spremenil od modrega učenjaka do najmogočnejšega vojščaka v zgodovini - o izjemnem človeku, ki bi se ga morali spominjati ob Juliju Cezarju, Aleksandru Velikem in Napoleonu Bonaparteju kot enega največjih voditeljev, kar jih je svet videl. Naj osvajalec Španovega vrha za leto 2020 je postal Jeseničan Janko Meglič s 346 vzponi.

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti. Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

POVEZANE KNJIGE