Zadnja sporočila

Zadnja sporočila - Hannu Luntiala | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hannu Luntiala
DIMENZIJA
4,84 MB
IME DATOTEKE
Zadnja sporočila.pdf
ISBN
2308895933770

OPIS

To je prva knjiga na svetu, ki je napisana izključno v obliki telefonskih sporočil. Sestavlja jo okoli tisoč sporočil, ki jih glavni junak prek mobilnega telefona izmenjuje s približno desetimi osebami. Glavni junak je Teemu Jokela, finančni direktor v vodilnem mednarodnem računalniškem podjetju, ki brez pravega pojasnila odpove službo in se odloči za potovanje z vlakom po Evropi. Komunicira izključno prek SMS-sporočil po mobilnem telefonu.Stike ohranja s svojo prijateljico Heidi, ki je mati samohranilka in učiteljica v osnovni šoli, s sinom Joonasom, študentom, s sestro Liiso, mamo Kaiso, sodelavcem Rokkom in prijateljem Pekkom. Nikomur ne pove pravega razloga za nenavadno odločitev, kam je namenjen in zakaj? Nihče ne ve zakaj potrebuje ponarejene osebne dokumente in zakaj je kupil neizsledljiv mobilni telefon? Na poti se mu pričenjajo dogajati nenavadna doživetja, doma pa ga na bivšem delovnem mestu išče policija, saj je v podjetju prišlo na dan, da pogrešajo veliko vsoto denarja.

In nuja vsake toliko potrka na vrata. Tako se oni dan pripeti, da Tinček Šenčurski na rob strehe žleb namesti.

Kdo ve, koliko časa je sedel v avtomobilu. Bil je povsem poklapan. Marijina Prikazovanja i Sporočila Device Marije iz Međugorja, Zadnje sporočilo, Članki in Novice, Devetdnevnica iz Međugorje, Slike, Video Glede na zadnja sporočila Vlade RS ostaja Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št.

POVEZANE KNJIGE