Sneg v Kazablanki

Sneg v Kazablanki - Kica B. Kolbe | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kica B. Kolbe
DIMENZIJA
6,24 MB
IME DATOTEKE
Sneg v Kazablanki.pdf
ISBN
8850726998170

OPIS

Dina Asprova že dobro desetletje živi nomadsko življenje štipendistke nekaterih evropskih fundacij. A ves čas pred nečim beži. Pred Balkanom? Pred Makedonijo? Pred sabo? In tako spiše virtualno biografijo, v kateri se Makedonija spremeni v Kazablanko – deželo na robu sveta. A resnica je manj virtualna. Dina beži pred neuresničeno ljubeznijo, ki jo kmalu ujame. Neljubi dogodek jo pripelje nazaj v Makedonijo, kjer jo pričakajo apokaliptične napovedi stoletnega snega, snega, ki bo spremenil ljudi in zemljo. In tu jo pričaka tudi David. Sneg res zapade in spremeni marsikaj.

Prva knjiga, prevod romana Otok v luninem popku grškega pisatelja Filipposa Drakondaidisa, je izšla leta 1986 pri Pomurski založbi. Sneg je v noči na sredo, 23. januarja, pobelil kraško planoto, snežilo pa je tudi ob morju.

Cena z DDV: ... Sneg v kazablanki book. Read reviews from world's largest community for readers. Naslov: Sneg v Kazablanki ISBN : 978-961-6682-23-7 Avtor : Kica B.

POVEZANE KNJIGE